Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A termékeny Mohos

A termékeny Mohos Kultúra

Szeptember végéig 19 fotós szemével, lelkével látott képeket tekinthet meg az érdeklődő közönség Sepsiszentgyörgy főterén, a 35 éves Mohos Fotóklub éves tárlatán, amelybe az elmúlt év legjobban sikerült felvételeit válogatták be a tagok.

Hirdetés
Hirdetés

A klubtagok – bár kevesebben, mint az eddigi években – most is élő, alkotó közösségként tevékenykednek, és nemcsak egy online csoportként, hangsúlyozta Hlavathy Károly klubelnök a megnyitón. Többnyire hobbifotósokról van szó, akik szenvedélyüket igyekeznek mindig továbbfejlesztve, egyre magasabb szinten űzni. A tárlat összeállításakor mindenki nagy szabadságot élvezett, s bár a tagokat igyekeznek a tartalmi fotográfia irányába terelni – mondta Hlavathy –, a másságot, a különbözőséget erényként kezelik, hiszen nagy az uniformizálódás veszélye.

Kiállítottak: Bartha Erika, Ferencz Irénke, Gál Zsolt, Grigorescu Tünde, Hlavathy Károly, Huszár Szilamér, Kertész István, Márkodi Ernő, Márkodi Veronka, Márton Ildikó Antónia, Pál Antal, Palkó Gyöngyösi Tibor, Paszjár Marianna, Sólyom Ernő, Steigerwald Tibor, Tímár Levente, Udvardi Jenő, Vandra Attila, Vargyasi Levente.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük