Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Csütörtök 16:30 Dolittle, am. akció, kaland, vígjáték, 16:45 A Mancs őrjárat, kan. animációs kaland, 18:15 Az első áruló, ol.-fr.-br.-ném. dráma, 18:30 Richard Jewell balladája, am. dráma, 20:45 Miami Bici, rom. vígjáték, 21:00 A vágyak szigete, am. misztikus, horror.

ELŐADÁS

Ma 18 órától a Tein Teaházban Megéri-e szemetet szedni? címmel vetített képes előadásra és kötetlen beszélgetésre kerül sor, miközben Demeter Brigitta természetfotóit is meg lehet tekinteni. Meghívottak: Fekete Bálint, a The WoodView Movement kezdeményezője, Csernátoni Loránd a Lármafa Egyesülettől, Pozsony János Csaba a GAL Sepsi Egyesülettől, Farkas Éva és Czegő Tünde a Szentgyörgyi Máltai Szeretetszolgálattól és Székely Kincső a Tega Rt. részéről.

KABARÉ

A marosvásárhelyi Hahota Társulat Megáll az ész című szilveszteri produkcióját Kézdivásárhelyen február 27-én és 28-án 17 és 20 órától a Vigadóban láthatja a közönség.

TÁNCHÁZ

A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház előcsarnokában február 28-án, pénteken 22 órától kezdődik a táncház. Házigazdák: Ádám Julcsi és Melles Endre. Muzsikál a Heveder zenekar és a Folker együttes.

KÖNYVTÁR

A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban ma 16 órától Meseklub az óvodásoknak. Téma: A csodafurulya című mese bemutatása, drámajátékok.

KÖNYVBEMUTATÓ

* Pénteken 18 órától a Székely Nemzeti Múzeum Bartók-termében Csáki Árpád történész és Tamás Sándor megyetanácselnök bemutatja Zakariás Erzsébet Képek könyve – Táj- és kultúrtörténet képekben című kötetét.

* Dr. David r. Hawkins Gyógyulás és felépülés című könyvét dr. Rácz Attila elmegyógyász főorvos ismerteti pénteken 18 órától Sepsiszentgyörgyön a LibriM Könyvudvarban (Gróf Mikó Imre u. 7.).

DÍJAZÁS

A Kézdiszékért Egyesület ma 18 órakor a Vigadó kistermében tartja díjátadó ünnepségét.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük