Felhívás!

Tíz nap alatt épült fel az első 1000 férőhelyes szükségkórház a kínai Vuhanban

Tíz nap alatt épült fel az első 1000 férőhelyes szükségkórház a kínai Vuhanban Külföld

Január 24-én jelentették be a kínai hatóságok, hogy röpke öt nappal felépítenek Vuhan városában egy 1000 férőhelyes szükségkórházat a koronavírus-fertőzötteknek. 

A határidőt ugyan nem sikerült tartani, de a tempó európai ésszel még így is felfoghatatlan.

A CGTN kínai hírtelevízió február 2-án a Twitteren jelentette be, hogy a magyarul a Tűzisten hegye nevet viselő Huosensan Kórház elkészült, és február 3-án már meg is kezdi működését a 25 ezer négyzetméter alapterületű egészségügyi komplexum.

A kínai hatóságok hasonlóan rövid határidővel hoznák tető alá a Huosensan kórháztól mintegy 40 kilométerre már épülő. szintén 1000 ágyas Lejsensan kórházat is.

(Qubit.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. február 4., 18:48
    ÉRTÉKELÉS: 6

    A kiniakat szépen elintézték,mert az a virus nem jelent meg csak úgy a semmiböl. Nagyon jó stratégia. A gazdaság akadozik, vagy leáll,az ország elszigetelödik és ha ideig óráig is,de sikerült Öket kényszerheztbe hozni,meg a veszteségek sem lebecsülendők. Na már most érdemes volna kikutatni, hogy kinek az érdeke az egéssz. Na meg amikor vilápolitikai érdekekröl van szó, pár száz,vagy ne add Isten pár százezer ember élete nem számit. Most nagyon sokan lehúrognak,ha azt mondom,hogy benne vagyunk a harmadik Világháboruba,csak mások az eszközök.