Felhívás!

Saját hazugságát fedte fel Donald Trump

Saját hazugságát fedte fel Donald Trump Külföld

Totális tévedésnek nevezte a Twitteren a The New York Times információját Donald Trump, mely szerint az elnök kizárólag iPhone-okat hajlandó használni, fittyet hányva ezzel a biztonságra. Trump csak azt felejtette el, hogy a mikroblog jelzi, miről írja a posztokat.

Terjedelmes cikkben számolt be arról a The New York Times csütörtökön, hogy az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump nem hajlandó megválni iPhone-jaitól, pedig biztonsági szakemberek erre külön is figyelmeztették. A nem a Fehér Ház által adott készülékeket ugyanis könnyű lehallgatni, és Trump esetében a hírek szerint erre folyamatosan sor kerül.

A hír napvilágra kerülése után az elnök szokásosan a Twitteren kezdett őrjöngésbe. Szerinte a cikk totális tévedésekkel van tele, de sem most, sem később nem hajlandó időt fecsérelni arra, hogy kijavítsa a napilap írásában lévő hibákat. Trump bejegyzésében hangsúlyozta, ő kizárólag a kormány által jóváhagyott készülékeket használ. Ezzel viszont csak egy a gond.

Regisztrált felhasználónak sem kell lenni, hogy valaki ellenőrizze, milyen készülékről írta bejegyzését az adott személy, a mikroblog ugyanis lehetőséget ad erre. Trump esetében is látható, milyen rendszerről közli mondandóit, mint tette azt a New York Times-t bíráló bejegyzésekor is:

(HVG/New York Times)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. november 1., 14:36
    ÉRTÉKELÉS: 3

    S akkor mi van? Kedves Hírmondó, nem csak a CNN meg az MTI-ből kell információkat szerezni. Ilyen hülyeséggel foglalkozni és ebből hírt alkotni nem ciki egy kicsit?