Felhívás!

Orbán Viktor megkapta a harmadik oltást

Orbán Viktor megkapta a harmadik oltást Külföld

Megkapta a koronavírus elleni harmadik oltást Orbán Viktor miniszterelnök, sajtófőnöke tájékoztatása szerint a Moderna vakcináját vette fel.

Orbán Viktor a Facebook-oldalára “Három a magyar igazság” címmel vasárnap töltött fel egy videót, amelyben az látható, hogy beadják neki a harmadik oltást.

A felvételen látható a kormányfőnek az oltóorvossal folytatott rövid beszélgetése, amelyben Orbán Viktor többek között afelől érdeklődik, hogy várható-e aznap bármilyen következménye – aluszékonyság, fájdalom – az oltásnak, megjegyezve, hogy színházjegye van. Az oltóorvos közölte, hogy izomfájdalmat és egy kis fáradékonyságot szoktak tapasztalni az oltás után, de a miniszterelnök nyugodtan elmehet színházba.

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI megkeresésére azt mondta: “az oltóorvos harmadik oltásként Modernát javasolt a miniszterelnöknek, így azt vette fel”.

(MTI)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. október 19., 6:27
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Nyilván, Önnek az, hogy ott a kép, az kevés. Az az információ, hogy Magyarországon 60% körül van az oltási ráta nem tudom, megvan-e, de ha meglenne is kérdéses, hogy elhinné-e.
    Teljesen logikus ez, ha az ember gondolkodása pár egyszerû paradigmán alapul, és nem sok egyéb forog :”aki beoltatja magát, az hülye, megmondta Irénke néni is a harmadikról, aki hivatalba jár”, “Orbán Viktor okos, tehát nem lehet hülye”, innen látható, hogy Orbán Viktor NEM oltatta be magát, a kép nyilván egy deep-fake, de okos vaguok, hogy erre rájöttem…stimmel?