Felhívás!

„Ölelős kesztyűt” készített, hogy megölelhesse anyját

„Ölelős kesztyűt” készített, hogy megölelhesse anyját Külföld

A szárítókötélen lógó, négy ujjú műanyag fólia az a találékony megoldás, amelyet egy kanadai nő fejlesztett ki annak érdekében, hogy anyját biztonságosan átölelhesse a COVID-19 járvány közepette.

Guelph városában, Ontario déli részén, Carolyn Ellis és férje, Andrew anyák napja előestéjén fejlesztette ki ezt a „kesztyűt”. Észak-Amerikában idén május 10-én ünnepelték az anyák napját.

Carolyn Ellis az AFP-nek elmondta, hogy mindenképpen szeretett volna anyák napi ölelést adni édesanyjának, így határozta el, hogy meg kell valahogyan oldania ezt a kérdést.

Az ujjakat szintén műanyagból készítették, majd ragasztószalaggal rögzítették a fődarabhoz, lehetővé téve, hogy két ember megölelje egymást közvetlen érintkezés nélkül. „Igazi csapatmunka volt meghatározni az ujjak méretét és magasságát. Szombaton késő estig dolgoztunk, vasárnapra, anyák napjára készen is lettünk vele. Csodálatos ajándék volt” – mondta Carolyn Ellis.

Az ölelés pillanatról készített videó, amelyet közzétettek a világhálón, hamar népszerűvé vált. „Én csak meg akartam ölelni anyámat” – mondta. „Megdöbbentett bennünket, amikor láttuk, mennyire népszerűvé vált.” – tette hozzá.

Természetesen a műanyagba csomagolt ölelés nem ér annyit, mint egy igazi, de mégis meglehetősen megnyugtató volt, néhány hetes otthoni elszigeteltség után – mondta a nő.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2020. május 18., 23:00
   ÉRTÉKELÉS: 3

   A képen is látszik a helyzet, mégis mi az első hozzászólás? “Hülyeség.” Úgy szeretem, amikor az emberek okoskodnak egy cikk, cím, fotó alapján. Arra már nem gondolnak, hogy nem azért kínlódott egy ilyesmin, hogy aztán odadugják egymáshoz az orrukat.

   Megoldás: az arcuk között is fólia van… Aki akarja megtalálja más szögből is, pl. az Euronews oldalán.