Felhívás!

Megállt a forgalom egy orosz városban, mert mindenki egy férfit üldöző medvét figyelt

Megállt a forgalom egy orosz városban, mert mindenki egy férfit üldöző medvét figyelt Külföld

Ön mit tenne, ha békésen telefonálna az utcán, majd arra eszmélne, hogy egy behemót medve ugrik elő egy hókupac mögül? Ez az orosz férfi nem próbált se ordítani, se halottnak tettetni magát, csak lélekszakadva menekült az állat elől. Végül átrohant az úttesten, a medve utána, csakhogy közben jött egy busz. Szerencsére a medvének nem lett baja a koccanástól.

A jelenet szerda reggel játszódott le Nyizsnyevartovszkban, ami Hanti- és Manysiföldön található. A buszra várakozók és az autókban ülők tátott szájjal bámulták a szürreális jelenetet. A fiatal állatot többen is levideózták, láthatóan teljesen zavarodottan mászkált fel-alá a város külterületén. 

Az autósok próbálták dudálással elriasztani a medvét, nem sok sikerrel. Végül a busszal való találkozás után befutott egy telekre, ahol be tudták keríteni, elaltatták, és visszavitték annak a hotelnek a területére, ahonnan elszökött – és ahol kiderült, hogy egy másik medvét is tart a tulajdonos, aki pénzbírságot kapott. 

Az ügyészség vizsgálódik, hogy a férfinek volt-e egyáltalán engedélye arra, hogy vadállatot tartson. A polgármester, Vaszilij Tyihonov mindenkit biztosított arról, hogy a medvének jó helyet fognak találni. A megkergetett férfi viszont ezután valószínűleg egy ideig nem megy hókupacok közelébe.

(444.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. március 18., 10:02
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Ez a hir a Russia Today-rol van atveve, csak annyi a baj, hogy hianyosan. Mert a Russia Today oldalan harom videofelvetel van feltoltve ,melyben a legutolson jol latszik, hogy a medve jatekbol kozeliti meg a ferfit es azert szalad utana, mert az ember bepanikol es szaladni kezd. Jol latszik ezen a harmadik felvetelen ,hogy a buszmegalloban levo nok es ferfiak csoportjat is uldozobe veszi a medve, miutan ezek bepanikolva szaladni kezdenek elole, no de az is jol latszik e harmadik felvetelen ,melyet a Hirmondo nem kozol oldalan, hogy egy ferfi nem szalad el, hanem tovabbra is a megalloban marad, es a medve ranez es ezt a ferfit beken hagyja, pedig harom meterre halad el mellette, de o tovabb uldozi az elole menekuloket . Mert a medve mar csak ilyen. Ha szaladsz elole akkor foltamad a vadaszosztone !

 • User
  Dátum: 2021. április 9., 12:05
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Nagy dolog: Nálunk az Oltmező utcában olyan ötletes a közlekedés kijelölése, hogy a kastélyoktól a hídig s vissza, állandó dugó van. Az állíngáló népnek látvány kell.