Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lottónyereményt hozott egy idős férfinek, hogy otthon hagyta a szemüvegét

Lottónyereményt hozott egy idős férfinek, hogy otthon hagyta a szemüvegét Külföld

Egy 80 éves angol nyugdíjas azért nyert több mint 116 ezer fontot a lottón, mert otthon felejtette a szemüvegét – számolt be a BBC.

Hirdetés
Hirdetés

A régebben bányászként dolgozó férfi a hattoni (Derbyshire, Anglia) boltban vásárolta szokásos heti lottószelvényét. Fawsitt a családi születésnapokban hisz, mindig ezeket a számokat játssza meg. Ezúttal is ezt szerette volna, de a kitöltés előtt jött a felismerés: szemüvegét nem találta magánál, nélküle pedig a papírdarabot is alig látta.

„Be akartam jelölni a számaim, de képtelen voltam rá. Szóltam a hölgynek, segítsen nekem. Amint kiléptem a boltból, biztos voltam benne, hogy ma nyerni fogok” – mondta Denis. Másnap reggel izgatottan az üzletbe sietett, hogy ellenőriztesse a szelvényt. Nagyon meglepődött, amikor a dolgozók közölték vele, hogy bejöttek a tippjei. Még lányát, Sallyt is megkérte, ugorjon be és vizsgálja meg a papírt.

„Nem hitt nekem, azt gondolta, biztos összekevertem a dolgokat” – folytatta a szerencsés nyertes. Később érdeklődtek a lottótársaságnál, ahol hivatalosan is gratuláltak a nyereményhez. A Fawsitt család a hír hallatán szóhoz sem jutott. A derült égből villámcsapás 116 124 fontot hozott a konyhára. Az összeg egy részét ház- és kertfelújításra fordítja Denis Fawsitt és felesége, és úgy döntöttek, jótékonykodnak is, valamint a pénz egy részét a családnak adományozzák.

„Örömet szerezhetünk magunknak is, de nekik nagyobb szükségük van a pénzre” – nyilatkozta Ann Fawsitt, a győztes felesége.

Denis Fawsitt továbbra sem adta fel, a születésnapokat játssza meg, ha lottózik, mindezt természetesen szemüvegben, amelyet már igyekszik nem otthon felejteni.

(Hirado.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük