Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lőszert kért a télapótól egy amerikai republikánus képviselő

Lőszert kért a télapótól egy amerikai republikánus képviselő Külföld

Sokan felháborodtak a Thomas Massie republikánus képviselő posztja miatt, aki nemrég egy olyan ünnepi fotót tett közzé, ahol fegyverekkel pózolnak az egész családjával.

Hirdetés
Hirdetés

„Boldog Karácsonyt! Utóirat: Télapó, kérlek hozz lőszert!” – ezt írta Massie a bejegyzés mellé. 

A bejegyzés időzítése különösen azért volt szerencsétlen, mert pont a napokban volt egy, a szokásosnál is nagyobb visszhangot kiváltó lövöldözés Michiganben.

Az incidens következtében legalább hárman meghaltak és nyolcan sebesültek. Szombaton a hatóságok az elkövető tinédzser szüleit is őrizetbe vették, őket gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják.

Ezek után jelent meg Massie posztja a Twitteren és a legnézettebb bejegyzések egyike lett a közösségi média felületén. A posztra reagálva a CNN egyik műsorában felkeresték Manuel Olivert, akinek fia 2018-ban, a 17 áldozatot követelő floridai iskolai mészárlásban vesztette életét.

Ez is egy jelentős része a problémának, amivel szembenézünk. Nem tudom, hogy ironikusnak, viccesek akartak lenni, vagy mit szerettek volna, de ez rendkívül ízléstelen volt tőlük – mondta Oliver, hozzátéve, hogy az eset szerinte híven példázza azt, hogy „kiket kellene megválasztani, és kiket nem”.

(Index)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük