Felhívás!

Két hét börtönbüntetésre ítélték Felicity Huffmant, a Született feleségek sztárját

Két hét börtönbüntetésre ítélték Felicity Huffmant, a Született feleségek sztárját Külföld

Egy  elitegyetemi vesztegetési ügyben vallotta magát bűnösnek a színésznő. A Született feleségek című sorozat színésznője 2017-ben 15 ezer dollárnyi  kenőpénzt adott azért, hogy javítsák ki lánya felvételijén a válaszokat.

Két hetet kell eltöltenie a börtönben Felicity Huffmannak, miután bűnösnek vallotta magát Amerika legnagyobb egyetemi korrupciós botrányában. A BBC azt írja, a két hét börtön felett még ki kell fizetnie 30 ezer dollár pénzbüntetést, illetve kötelezték 250 órányi közhasznú munkára is.

Született feleségek című sorozat színésznője (Lynette Scavot alakította) 2017-ben 15 ezer dollárnyi kenőpénzt adott azért, hogy javítsák ki lánya felvételijén a válaszokat. A színésznő lánya erről nem tudott.

A márciusban kirobbant csalási botrány miatt közel ötven embert vádoltak azzal, hogy valamilyen formában részt vettek Amerika top egyetemeinek felvételi bundájában. Felvételi biztosok, iskolai adminisztrátorok, elit egyetemek mentorai és szülők is gyanúba keveredtek. A szülők közt volt Huffman, és egy másik színésznő, Lori Loughlin is.

(24.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.