Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Két éve meghalt férjétől született gyermeke egy brit asszonynak

Két éve meghalt férjétől született gyermeke egy brit asszonynak Külföld

Lauren McGregor bölcsőben ringatja kisfiát, aki két évvel édesapja halála után született. A 33 éves nő mesterséges megtermékenyítés útján esett teherbe, miután meghalt férje lefagyasztott spermáját felhasználta. Chris agydaganatban halt meg, mindössze 37 éves volt.

Hirdetés
Hirdetés

„Amint Seb megszületett, az az elsöprő érzésem volt, hogy Chris egy másik helyről adta át nekem. Amikor az orvosok rájöttek a helyzetemre, megengedték, hogy még a szülőszobában is rajtam legyen a jegygyűrűm és a nyakláncom, amin Chris hamvait hordom. Seb első dolga az volt, amikor a mellkasomra helyezték, hogy megragadta a nyakláncot. Egyszerűen gyönyörű volt” – mesélte az asszony.

Apák napján azt tervezi, új hagyományt teremt kisfiával és Chris előző kapcsolatából született fiával. Összeírják Chris kedvenc helyeit és minden évben ellátogatnak az egyikre. 

Lauren és Chris már a diákéveik alatt megismerték egymást, de csak 2013-ban jöttek össze. Boldogságuk nem tartott sokáig, alig pár hónap múlva Chris megbetegedett. 2014-ben látszólag sikerült legyőznie a rákot, de a daganat visszatért, és végül 2020 júliusában meghalt. A pár mindig is szeretett volna gyerekeket, és betegsége alatt Chris lefagyasztotta a spermáját. Seb majdnem 4 kilóval született meg.

„Nem meglepő, hogy nagy volt, hiszen Chris magas volt” – mondta Lauren.

(Bors.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük