Felhívás!

Járókelők mentettek ki a jeges folyóba süllyedt autója tetejéről egy nőt, aki szelfizve várta a segítséget

Járókelők mentettek ki a jeges folyóba süllyedt autója tetejéről egy nőt, aki szelfizve várta a segítséget Külföld

Az autó sofőrje ráhajtott a befagyott Rideau Riverre a kanadai főváros, Ottawa közelében, és ahogy az olykor megesik, a jég megadta magát a jármű alatt. Az esetet egy helyi lakos, Lynda Douglas Kurylowicz végignézte, és állítása szerint már akkor gondolta, hogy ebből baj lesz, amikor meglátta haladni az autót a jégen.

Nem sokkal később reccsenést hallott, és látta, hogy az autó süllyedni kezd, ekkor azonnal tárcsázta a 911-et. „Amíg én a 911-gyel beszéltem telefonon, a járókelők köteleket és egyéb eszközöket szereztek, hogy megpróbáljanak segíteni. A nő kimászott az autóból, két férfi kajakot hozott, ehhez kötelet rögzítettek, így húzták partra” – mondta Kurylowicz.

A helyzetet némiképp komikussá tette, hogy a nő szelfizni kezdett, miközben süllyedő autója tetején várta a segítséget.

Az ottawai rendőrség közölte: a sofőr nem sérült meg, ám egy rendbeli veszélyes gépjárművezetéssel vádolják. A kocsi még mindig a folyóban van, de a helyieket óva intik attól, hogy a jégre merészkedjenek megnézni azt. „Ez egy újabb emlékeztető, hogy »nincs olyan jég, ami teljesen biztonságos«. Kérjük, hogy a téli szezonban fokozott óvatossággal járjanak el!” 

(444.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.