Felhívás!

Eltávolították Meghan és Harry viaszszobrát Madame Tussaud panoptikumából

Eltávolították Meghan és Harry viaszszobrát Madame Tussaud panoptikumából Külföld

Meghan és Harry sokkoló bejelentése után eltávolították viaszszobrukat Madame Tussaud királyi családokat bemutató panoptikumából. A világhírű múzeum szinte azonnal áthelyezte a viaszfigurákat, miután a pár bejelentette önállósodási szándékát.

Meghan és Harry hűlt helyén jelenleg senki sem áll, kicsivel arrébb foglal helyet a királynő és Fülöp herceg, valamint Cambridge királyi hercege és hercegnője, vagyis Vilmos és Katalin. Noha a viaszszobrok a panoptikumban maradnak, még nem tudni, hol lesz az új helyük.

Steve Davies, a Madame Tussauds ügyvezető igazgatója elmondta, ők csak reagáltak a meglepő hírre, miszerint Sussex hercege és hercegnéje saját lábukra állnak. „Mint két legnépszerűbb és legkedveltebb alakjai a múzeumnak, természetesen továbbra is fontos szerepet töltenek be a Madame Tussauds-ban, miközben kíváncsian várjuk, mit tartogat a következő fejezet a számukra.”

A pár az Instagramon jelentette be, hátrébb lépnek szenior királyi rangjuktól, és egy új, előremutató szerepet szeretnének kialakítani maguknak a brit királyi családban.

(The Sun)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások