Felhívás!

Világszerte erszényeket varrnak a bajba jutott ausztrál állatoknak

Világszerte erszényeket varrnak a bajba jutott ausztrál állatoknak Külföld

Az ausztrál bozóttüzek ismerten pusztító hatást gyakorolnak a vadon élő állatokra és élőhelyükreKoalák, kenguruk, denevérek szorultak ki otthonukból, sokan megsérültek, elpusztultak a tűzvészben.

Az ausztrál állatmentő csoport, az ARCG azt kérte az emberektől, adományozzanak olyan anyagokat, és varrjanak belőle fészket, erszényt, melyekben az állatok ideiglenesen otthonukra találhatnak.

Az önkéntesek sablonokat kaptak, melyek alapján elkészíthetik a kuckót a bajba jutott állatok számára. Az erszényeket aztán eladományozzák az állatokat befogadó különböző mentőközpontoknak. A szervezetnek egy évvel ezelőtt még csak 1000 önkéntese volt, ám a tragédia után a tagságuk 170 ezer főre emelkedett, és elárasztják őket a támogatások.

Az ARCG állandó kapcsolatban áll a hozzájuk regisztrált állatmentőkkel. Miután megkapnak egy tárgyra vonatkozó igényt, a szervezet átvizsgálja a készletét, és elküldi a hiánycikket az ápolóknak. Ha nem rendelkeznek a szükséges eszközzel, a tagok azonnal közösségi munkához látnak, és elkészítik, amire szükség van.

(nlc.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. január 10., 20:18
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Ausztrália is ennyire fájlalta amig mi éheztünk a komunizmusban! Apropó Afrikában naponta több száz ember hal éhen naponta! 10 év körüli gyerekek dolgoznak bányákban, h a gazdag országok még jobban vigyék!😢😭