Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egy önvezető autó anyósülésén szülte meg gyermekét egy amerikai nő

Egy önvezető autó anyósülésén szülte meg gyermekét egy amerikai nő Külföld

A világ első Tesla-bébijének nevezik azt a kislányt, akit édesanyja egy Tesla anyósülésén szült meg, miközben férje önvezető módba kapcsolta az autót. A Philadelphiában élő pár a People magazinnak nyilatkozott a nem mindennapi élményről.

Hirdetés
Hirdetés

A 33 éves Yiran Sherryre még szeptember elején törtek rá hirtelen a szülési fájdalmak. Férje, Keating előbb elvitte fiukat az iskolába, majd azonnal kórházba indult vele. A nőnek azonban még az autóban elfolyt a magzatvize, ráadásul el is akadtak a reggeli csúcsforgalomban. A férfi ekkor döntött úgy, hogy önvezető üzemmódba helyezi a Teslát, és csak a vajúdó feleségére koncentrál. A baba nem bírta kivárni a mindössze húszperces utat a kórházig, és mire beértek, addigra az autó anyósülésén megszületett, a nővér úgy vágta el a köldökzsinórt, hogy a nő még a kocsiban ült.

A kislány a Maeve nevet kapta, a szülei az interjúban azzal vicceltek, hogy majdnem a Tess lett a második neve, ám végül Yiran édesanyja tiszteletére a Lily mellett döntöttek.

„Nem lennék meglepve, ha Maeve 2037-ben ugyanezzel a Teslával szerezné meg a jogosítványát” – viccelődött a lapnak Yiran.

(24.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. december 21., 3:56
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Önvezetőbe rakva, utána nem figyelve az utat, mindannyiukat hatalmas veszélynek tette ki az apuka. Láthattunk nemrég videót, hasonló módon önvezetésbe kapcsolva, a hátsó ülésről élő videóban balesetezett az illető.
  Helyette félrehúzódott volna és mentőt kellett volna hívni.

  • User
   Dátum: 2021. december 22., 9:35
   ÉRTÉKELÉS: 1

   Próbált már – Szentgyörgyön, ami egy kicsi falucska Philadelphiához képest – félrehúzódni csúcsforgalom idején, mondjuk, valahoz az Olt-híd és a Széchenyi-tér között?