Felhívás!

Egy kutyát magához ölelve élte túl a hóvihart egy 10 éves kislány

Egy kutyát magához ölelve élte túl a hóvihart egy 10 éves kislány Külföld

Az egész éjszakát a szörnyű hóviharban töltötte egy kislány Oroszországban, mégis túlélte, köszönhetően a kutyájának, amelyet végig szorosan magához ölelt.

 
A megható esetről a CNN számolt be az orosz közszolgálati médiára hivatkozva. A 10 éves kislány nem tért haza az iskolából az orosz Szahalin szigeten fekvő Uglegorszkban, amelyre óriási hó- és szélvihar csapott le.
 
A gyermek szülei bejelentették az eltűnését, a keresésére önkéntes csapatok is szerveződtek, amelyek leginkább olyan házak környékére fókuszáltak, ahol állatok találhatók, mivel a helyi beszámolók szerint a kislányt legutoljára egy kutyával látták játszani a környéken.

A keresés nem járt sikerrel, időközben pedig a hóvihar felerősödött, 60-80 kilométer/órás széllökésekkel csapott le a városra. A kislányt végül másnap reggel az egyik önkéntes találta meg egy kutyakennelben ülve. A gyerek az állatot szorosan magához ölelte, hogy melegen tartsa magát.

Miután kórházba szállították, kiderült, hogy teljesen egészséges, négylábú barátjának köszönhetően megmenekült a biztos haláltól.

(Hirado.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.