Felhívás!

Egy 77 éves férfi 77.777 euróért árul egy 7 négyzetméteres házat

Egy 77 éves férfi 77.777 euróért árul egy 7 négyzetméteres házat Külföld

77.777 euróért bocsájtottak áruba egy mindössze 7 négyzetméteres, száz éves házikót a németországi Bréma városában – számolt be a DPA hírügynökség.


A hét négyzetméteres területen fekvő, egy szintes lakás a város régi központjában található, apró mérete ellenére van benne fürdőszoba, ebédlő és egy kis alvó rész is, az épület tetején pedig egy kis terasz is található.

“Valószínűleg ez Németország legrégebbi házikója” – nyilatkozta Tobias Lachmann, a Kensington Bremen ingatlanügynökség képviselője, hozzátéve, hogy az épület pontos korát nehéz megállapítani.

Az ingatlanügynök elmondása szerint több mint nyolcvan érdeklődő van már a ház megvásárlása iránt, amely Bréma Schnoor nevű negyedében található, ahol számos, színes házikó díszíti a szűk utcákat.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. november 9., 10:05
  ÉRTÉKELÉS: -1

  Az a csoda,hogy akad rá vevő!Talán akinek ennyi kidobnivaló pénze van gondolhatna a szegényekre,a nélkülözőkre,a sok kobor állatra,hiszen ha már el akarja költeni a pénzét legalább nemes cselekedetet vinne véghez.

  • User
   Dátum: 2020. november 11., 10:47
   ÉRTÉKELÉS: 5

   Ez olyan mint egy régiség vagy egy palack óbor amiért több százezer eurót is adnak az árverésen.Legalább a házikót lakásként is lehet jasználni…