Felhívás!

Szeretteikkel akarnak lenni

Mint ismert, a székely terrorvád elítéltjei – Beke István és Szőcs Zoltán – július 19-én elhagyhatták a feketehalmi börtönt, és másnap már a nyilvánosság elé állva, sajtótájékoztatón válaszoltak a média képviselőinek kérdéseire, akiknek ez úton is ismételten köszönetet mondanak a hiteles tájékoztatásért.

Tekintettel arra, hogy a kézdivásárhelyi fiatalok négy év után térhettek vissza családjuk körébe, ezért most idejük legnagyobb részét szeretteikkel kívánják tölteni. Mivel azonban a média továbbra is fokozott érdeklődést mutat irántuk, és folyamatosan érkeznek az újabb és újabb megkeresések, kérésük, hogy a sajtó képviselői legyenek megértéssel és türelemmel irányukba, hogy négy év után ismét teleszívhassák tüdejüket a visszanyert szabadság levegőjével, és visszatérhessenek a régi kerékvágásba, amely talán mondani sem kell, még hosszabb időt igényel, és amelyben a család a legnagyobb segítségük.

Természetesen nem zárkóznak el a nyilvánosság elől, továbbra is szívesen állnak a sajtó képviselőinek rendelkezésére, de kifejezett kérésük, hogy a velük történő kapcsolatfelvétel személyemen keresztül történjen. Továbbá vállalták azt is, hogy újabb sajtótájékoztató keretén belül válaszolnak a média munkatársainak minden kérdésére, ezért július 26-án, hétfőn, a kézdivásárhelyi Gyűjtemények Házában (a Gábor Áron térről nyíló 20-as Udvartér legelső épületében, az 1. szám alatt) 12-kor újra találkozhatnak velük.

A fentiek értelmében kérem tehát a sajtó megértését és türelmét, de mivel fontosnak tartjuk a közvélemény tájékoztatását, bízom abban, hogy megtaláljuk a módját annak, hogy Beke István és Szőcs Zoltán minden megkeresésre válaszolni tudjon.

Kulcsár-Terza József parlamenti képviselő

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.