Felhívás!

Melyek ma a legszerethetőbb munkahelyek?

November 18-án, csütörtökön 14 órától egy izgalmas online konferencia keretében hivatalosan is kiderül, mely magyarországi és romániai cégek érdemelték ki idén a Szerethető Munkahelyek Díjat. Az ingyenes, de regisztrációhoz kötött online eseményen olyan sikeres vállalkozók, szakemberek osztják meg tapasztalataikat, mint a WMN online magazint alapító D. Tóth Kriszta, Balogh Péter angyalbefektető vagy a saját kommunikációs ügynökségét vezető Batiz András.

„Hiszem azt, hogy Erdélyben, Romániában is vannak vonzó munkahelyek. A Szerethető Munkahelyek Díj/Loveable Workplaces Awards versenyen ezeket mutatjuk meg a nagyvilágnak. Nem rangsort állítunk fel, hanem díjazzuk a versenyben legtöbb pontszámot elért 15 céget. Külön öröm számomra, hogy két kolozsvári székhelyű nagyvállalat, a KÉSZ Románia és a Codespring (Softech) is felismerte e munkáltatói verseny fontosságát, és támogatóként állt a verseny, illetve a DreamJobs Romania mellé. A partnerségnek köszönhetően a két céget munkáltatói szempontból is jobban megismerhetjük, illetve neves előadókat tudunk elhívni a Szerethető Munkahelyek Konferenciára és Díjátadóra. A csütörtöki konferencián partnereink adják majd át az Employer Branding szakmai különdíjakat is, amelyeket kis- és középvállalatok, illetve nagyvállalatok kategóriában osztunk ki a 15 nyertes romániai szerethető munkahely között. Biztatok minden céget, hogy regisztráljon a www.dreamjobs.ro oldalon, nevezzen be évről évre erre a rangos versenyre, mutassa meg magát, és ha díjazott lesz, használja ki a díjjal járó előnyöket!” – foglalta össze Arros Orsolya, a Szerethető Munkahelyek Díjat alapító Dreamjo.bs romániai vezetője.

A Szerethető Munkahelyek Konferencián és Díjátadón a részvétel minden érdeklődő számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Bővebb információ: https://lovableworkplaces.com/hu/konferencia/2021.

(Dreamjo.bs-közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.