Megtoljuk!

A Workshop tábort idén 9. alkalommal szervezte meg a Junior Business Club (JBC) csapata a csernátoni Malomkertben. Volt ott relax-sarok, előadói helyszín, szalonnasütés tábortűz mellett, tiroli kötél, slackline, spártai pálya, mézeskalács-díszítés és természetesen lelkes résztvevők.
A négynapos program szakmai előadásokra és műhelymunkákra fókuszált, ebben Ficz Antal, a Fontium Training & Coaching tulajdonosa és trénere segítette a csapatokat. A három tematikára felépített program alatt az önbizalom fejlesztéssel, a kommunikációval, valamint a csapatvezetéssel foglalkoztak a részvevő táborozók.
A tábor első napján ismerkedések és egy frappáns borkóstoló rázta össze a társaságot, melynek házi­gazdája Héjja Huba Ferencz, a Kékfrankos Borház társtulajdonosa volt. A pénteki napot Karácsony Zsolt, a JBC elnöke nyitotta meg a szakmaiság jegyében, és felvezette az előadások témáját, melyek lényege az volt, hogyan lépjünk túl a kezdeti nehézségeken, és ne adjuk fel az első akadályoknál, melyekkel szembesülünk.
Első előadóként Grubisics Levente, a Sepsi Rádió igazgatója beszélt a rendezvényszervezésben, rádiózásban és közösségi médiában szerzett tapasztalatairól, inspiráló beszédét Barabás Frici előadása követte, aki az online marketing világába vezette be a hallgatóságot. A pénteki nap meghitt és humorral teli befejezését Gheorghița Raymond biztosította, világkörüli útjairól és élményeiről mesélt.
Szombaton Keresztes Zsolt, a Másfél Láb szervezet ötletgazdája tartott előadást élete legnehezebb időszakáról, a rák okozta amputációjáról, ezt követte a női vállalkozók előadása. Vasárnap pedig megismerkedtünk a Zamat Café tulajdonosaival, Sylvester Rékával és Zoltánnal, megtudtuk, milyen vállalkozni a párunkkal vagy házastársunkkal. Sebestyén Ágota, a Vivarium egyik tulajdonosa arról mesélt, hogyan találkozik egy növényszobrász és egy üvegszobrász. Nem utolsó sorban pedig velünk volt Farkas Levente, a marketingiskola.ro alapítója, tartalmas és szemléletes előadást tartott.
A program főtámogatói a Sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal, a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság, valamint a Communitas Alapítvány voltak.
(JBC-közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.