Felhívás!

Közlemény

Ügyfélfogadás a kézdi önkormányzatnál

A Kovászna Megyei Vészhelyzeti Bizottság október 24-i 116-os számú határozata értelmében, közintézményekbe csak abban az esetben szabad belépni, ha az illető rendelkezik Covid19 elleni oltásigazolással, az elmúlt 180 napban átesett a betegségen vagy negatív tesztet tud felmutatni. A PCR-teszt érvényessége 72 óra, az antigén gyorsteszt érvényessége 48 óra.

A megszorító intézkedések értelmében, arra kérik a lakosságot, hogy amennyiben nem rendelkeznek a fent említett igazolásokkal, a hivatali ügyintézéshez használják az online és a telefonos elérhetőségeket.

Ugyanakkor, a fűtéstámogatási kéréseket naponta 11–13 óra között a polgármesteri hivatal hátsó parkolójában tudják benyújtani ezek a személyek.

A fűtéstámogatásra jogosultak figyelmébe

A járványhelyzetre való tekintettel, a fűtéstámogatásra összeállított kérések átvétele a következőképpen módosul:

Amennyiben a kérvényező rendelkezik zöld igazolvánnyal (be van oltva, átesett a fertőzésen vagy van min. 48 órás negatív tesztje) 8–16 óra között bármelyik munkanapon igényelheti a támogatást.

Ha a kérvényező nem rendelkezik zöld igazolvánnyal, munkanapokon 11–13 óra között nyújthatja be a kérését a polgármesteri hivatal első udvarán, sorszám szerint. Mivel ezeket a  kéréseket csak utólag ellenőrzik, fontos, hogy a nyomtatvány pontosan legyen kitöltve és a szükséges akták mellékelve legyenek. A maszk viselése mindkét esetben kötelező.

Részletes tájékoztatás az incalzire2021@kezdi.ro e-mail-címen is kérhetők.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.