Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kontraszt fotópályázat!

Fotópályázatot hirdet a Turulmadár Ifjúsági Iroda múlt-jövő, régi-új, fiatal-idős, akkor-most, élő-örökség, élet-alkotás jelszavakkal. A fotópályázat célja, hogy a versenyzők a régit kontrasztba állítsák az újjal. Olyan fotókat várunk, amelyek sajátos módon mutatják be az épített örökségeinket, valamint felhívják a figyelmet azok fontosságára, megőrzésére.

A pályázat minden 15 és 26 év közötti fiatal számára nyitott. Egy pályázó egy kategóriában legfeljebb 3 fotót nyújthat be. A fotókat a turuloffice@gmail.com címre várjuk, mellékelve teljes névvel, kép címével, az alkotó elérhetőségével, valamint a megpályázni kívánt kategóriával szeptember 30-ig. Szükséges felbontás minimum 5 megapixel. Fájlformátum: JPG. A fotókon minimális szerkesztés alkalmazható!

Külön kategóriát képeznek a fényképezőgéppel (a fotókat zsűri bírálja el), illetve mobiltelefonnal (fotókat 50%-ban a zsűri, 50%-ban a Facebook-on szavazók bírálják el) készült fotók. A beérkezett képek közül külön díjazunk a következő kategóriákban: kreatív, klasszikus, absztrakt, művészi, dinamikus. A közönségszavazás október 1-től 10-ig tart. A legjobb alkotások számára időszakos kiállítás nyílik Sepsiszentgyörgy főterén.

Mindkét kategóriában 200-500, illetve 100-300 lejes pénzjutalomban részesül az első három helyezett, 100 lejben az alkategóriák nyertesei, továbbá részvételt nyernek fotó-videó workshopra, illetve a fotókiállításon való részvételre. A Facebook-bejegyzést megosztók közül 5 személyt sorsolunk ki, aki részt vehet a fotó-videó workshopon! További információk a 0742.148.702 telefonszámon vagy az turuloffice@gmail.com e-mail-címen!

Turulmadár Ifjúsági Iroda

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük