Felhívás!

Készítsen dézsafürdőt!

Készítsen dézsafürdőt! Közérdekű

Vidékfejlesztési programja keretében dézsafürdő-készítő tanfolyammal folytatja képzéssorozatát az AgroSIC Közösségek Közti Társulás október 25-27. között. Az elméleti és gyakorlati képzésre október 21-ig, péntekig lehet jelentkezni.

Orbán Miklós, az AgroSIC Közösségek Közti Társulás ügyvezető igazgatója elmondta, a már őseink által is felfedezett, közkedvelt fürdőzési alkalmatosság teljesen visszatért a modern kor wellness-vívmányai közé. Hozzátette: manapság megyénkben is egyre több család udvarában megtalálható a dézsafürdő, hiszen mindamellett, hogy jótékony hatással van szervezetünkre, egyedi, és a kert díszeként is funkcionálhat. A fatüzelésű dézsafürdő fenntartási költsége minimális, az év bármely időszakában használható, illóolajokkal vagy fürdősókkal tökéletesíthetjük, ugyanakkor elérhető áron hozzájuthatunk.

A Kovászna Megye Tanácsa fenntartásában működő AgroSIC Közösségek Közti Társulás által biztosított képzésen a résztvevők mesteremberek segítségével sajátíthatják el a dézsafürdő elkészítésének fortélyait. A tanfolyam elméleti és gyakorlati részére is a kézdiszéki Haralyban kerül sor. A száma korlátozott. Jelentkezni: az agrosic2017@gmail.com e-mail-címen vagy a 0374.965.488-as telefonszámon lehet naponta 8-16 óra között. Ára: 200 lej (képzés+ebéd).

(Kovászna Megye Tanácsának sajtóirodája)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.