Felhívás!

Egyszerűbb fizetési és óraolvasási lehetőség

Azok számára, akik magánházban laknak, vagy nem a közköltség részeként fizetik a víz- és szennyvízdíjat (pl. kézdivásárhelyi tömbházlakók), azaz egyéni fogyasztók, telefonos leolvasás helyett az on-line bejelentést ajánlja a Közüzemek Rt.

 

A Közüzemek Rt. egyszerűbbé és egyben észszerűbbé szeretné tenni mind az óraleolvasást, mind a fizetést. Ameddig Sepsiszentgyörgyön lakótársulások foglalkoznak a vízszámla kérdésével, ezek hiányában (bár a törvény kötelezi a tömbházlakókat a társulások létrehozására) a kliensek maguk kell az olvasást megoldják.

Függetlenül a helyszíntől, a Közüzemek Rt. honlapján, a www.apacov.ro oldalon, a jobb oldalon található Online Ügyintézés gombra kattintva létrehozhatja mindenki ingyenesen a saját felhasználói fiókját. A regisztrálást követően érkezik egy e-mail, így aktiválható a fiók – ez a folyamat 24 órát vehet igénybe. Az online fiókban megtalálhatók lesznek a számlák, lehet jelenti az óraállást, illetve online kifizetési lehetőség is létezik.

Mivel a legtöbb fogyasztó ugyanabban az időszakban akarja lejelenteni a fogyasztást, a telefonos ügyintézés lassú. Módosult a telefonos jelentés mikéntje Kézdivásárhelyen, így májustól kezdődően, minden hónap 10-e és 30-a között zajlanak, kizárólagosan hétfőn, szerdán és pénteken, 8–12 között van lehetőség az óraállás jelentésére.

 Közüzemek Rt. sajtóiroda

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.