Felhívás!

A HS Timber Group nyilatkozata

A HS Timber Group nyomatékosan elutasítja azokat a nyilvánosan terjesztett és tendenciózus információkat, amelyek olyan hamis vádakkal illetik a vállalatot, hogy befolyása lenne az Erdészeti Törvénykönyv módosításához. A HS Timber Group egyik alapelve az, hogy mindig az érvényben levő törvények és jogszabályok szerint járjon el. A törvény tisztelete és gyakorlatba ültetése kulcsfontosságú a civil társadalom bizalmának elnyeréséhez, illetve ahhoz, hogy hozzájáruljunk az ország ipari fejlődéséhez. Ebben a kontextusban a vállalat az alábbi pontosításokat szeretné megtenni:

– A HS Timber Group tiszteletben tartja az érvényben levő törvényeket és jogszabályokat, mindenhol, ahol tevékenységet folytat.

– A HS Timber Group nem egy politikai intézmény, és általában semmilyen politikai akcióban elvből nem vesz részt.

– A vállalatnak átlátható politikája van, ami az érdekelt felekkel való kommunikációt illeti, és a konstruktív kritikát mindig úgy fogja fel, mint lehetőséget a belső biztonsági rendszerek jobbá tételére. Éppen ezért elutasít minden, a tevékenységével kapcsolatos hamis vagy tendenciózus híresztelést.

A HS Timber Group a nyitott kapuk politikáját folytatja, azt szeretné, hogy fenntartható vállalkozás legyen, és figyelembe vegye a civil társadalom konstruktív kritikáit. Meggyőződésünk, hogy az objektív információ a konstruktív párbeszéd kulcsa.

A vállalat már gyakorlatba ültetett egy intézkedési tervet, amelyet a romániai felelős ellátási láncért vezetett be.

Luciana Petrescu, Head of Public Relations (luciana.petrescu@hs.ro)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.