Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

#YOUTHfocus szempont!

Figyelem, 14–25 év közötti fiatalok! Ha úgy érzitek, a következő témák kapcsán meglátásaitokat, véleményeiteket megosztanátok a nagyvilággal, ne habozzatok, küldjétek el írásban nekünk, max. 4500 karakterben (szóközzel, max. 1,5, A4-es oldal) november 20-ig a következő e-mail címre: turuloffice@gmail.com!

A legjobb szövegek közül hat megjelenik a Székely Hírmondó, a Háromszék, és az Observatorul de Covasna hasábjain, valamint különdíjban is részesülnek!

A következő témákban várunk írásokat: Én a közösségi médiában! Hogyan használom fel a közösségi médiát, hogyan kezelem magam a különböző platformokon? Kommentháború, avagy mindenki lehet szakértő?! Árnyoldalai és előnyei a szabad véleménynyilvánításnak Like-olod, hogy önkéntes vagyok? Mi a trendi a közösségi médiában? Az önkéntesség ide tartozik? Fake news, avagy a (közösségi) médiában megosztott tartalmak és az azok iránti felelősségvállalás. Mit osztok meg én és mit oszt meg nagymama? Meghallgatnak vagy nem hallgatnak? Részt veszek a közösséget érintő ügyekben? Egyáltalán fontos, hogy hallassam hangom – például választások, városrendezés, események lebonyolítása kapcsán?

A témák szorosan kapcsolódnak a médiaműveltség fogalmához, valamint a közösségi és társadalmi kérdésekhez, arra kérünk, ezt szem előtt tartva írjatok! Személyes hangvételű, véleményt formáló, akár esszé jellegű írásokat várunk, amelyek saját gondolatokat, elképzeléseket és akár ötleteket mutatnak be a megadott témákhoz kapcsolódva.

A jelen felhívás a Turul Iroda #youthfocus projektje kapcsán jött létre, melynek célja a fiatalok közösségbe való bevonásának elősegítése, valamint vezetői készségeik fejlesztése. A szövegeket szakértőkből álló zsűri fogja elbírálni!

Díjak: a publikálás folyamatának biztosítása, lesznek különböző könyvdíjak, F64-es vásárlási utalványok (fotó- és videó eszközökre), kulturális és/vagy oktatási eseményen való ingyenes részvétel biztosítása.
Partnerek: Székely Hírmondó, Háromszék, Observatorul de Covasna.

(A Turul Iroda közleménye alapján)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük