Felhívás!

Vonat gázolt el egy férfit Szentgyörgyön

Vonat gázolt el egy férfit Szentgyörgyön Kovászna megye

Csütörtöktől péntekre virradó éjjel elgázolt a vonat egy férfit a sepsiszentgyörgyi vonatállomás közelében. Az áldozat életét vesztette.

A hatóságokat éjfél után riasztották a 112-es segélyhívón a szerencsétlen eseményről.

A helyszínre kiérkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A rendőrök nyomozást folytatnak a baleset körülményeinek feltárása érdekében, egyelőre nem zárnak ki semmilyen eshetőséget.

Képünk illusztráció.

(Covasnamedia)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. december 7., 17:54
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Hat ez eleg szerencsetlen Cim egy cikknek., gazolas meg vonat ..mire gondoljon az ember vonatozas majd gazozas ? 3szor gondolni es egyszer irni.

 • User
  Dátum: 2019. december 7., 18:33
  ÉRTÉKELÉS: 6

  A “Nem sul le a kepedrol a bor…” es a “Nagyon, nagyon bunko vagy” kommenteknel ,megnyomod a minusz gombot es megis a plusz megy. Ebbol lehet gondolni, hogy a nemzetarulo UDMR hackerjei irtak mindket hozzaszolast termeszetesen az ujsag munkatarsainak engedelyevel. Ez mar nem elso eset, hogy az UDMR-s pribekek altal irt kommentnel a pontozorendszer igy mukodik, csak nehogy mi is bevessuk a hackerjeinket (amit oszinten nem szeretnek),mert akkor az UDMR-s hacker banda sirva fakad. Ez nem fenyegetes ,csak figyelmeztetes. Es vessetek eszetekbe, hogy ezt a jatekot ti kezdtetek. Marmint a hackerkedest. Mi csak valaszolunk a kihivasotokra ! Egyebkent a komment, nem az elutott aldozat ellen iranyult, hanem ironianak volt szanva, a medvek levadaszasa ellen !!!

 • User
  Dátum: 2019. december 8., 12:02
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Egy ekkora “hackernek” jobban oda kellene figyelnie az írásjelekre. Már csak azért is, mert programozáskor elég máshová tenni egyetlen karaktert, és annak a programnak annyi. A magyar nyelv is hasonló, annyi különbséggel, hogy csak a szépérzékünk sínyli meg! De az nagyon! Főleg ha ennyire meghekkelik…

 • User
  Dátum: 2019. december 8., 15:19
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Hoppa ! Te honnet tudod ,hogy 21 eves volt ?! Mert itt ebben a cikkben ezt sehol nem irja. Ebbol amit irtal csak ket dologra lehet kovetkeztetni: 1. Vagy rokon vagy vele. 2. Vagy kozod van a halalahoz.

 • User
  Dátum: 2019. december 8., 15:07
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Az elso kommentet a medvek lajkoltak ,es a vadaszok minuszoztak. Ez is bizonyitek arra, hogy Romaniaban nem a medvek vannak elszaporodva, hanem a vadaszok !