Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vétlen háromszéki áldozatok hunytak el egy Szeben megyei balesetben

Vétlen háromszéki áldozatok hunytak el egy Szeben megyei balesetben Kovászna megye

Három, köztük egy 38 és egy 42 éves háromszéki férfi vesztette életét abban a pénteken történt, Szeben megyei balesetben, amelyben személyautójuk egy kamionnal ütközött. Utóbbi a hídról a vasúti sínekre esett, a sofőrje a harmadik halálos áldozat.

Hirdetés
Hirdetés

Az előzetes vizsgálatok szerint az 1-es országúton, a Szeben megyei Feleknél (Avrig) történt balesetben a 67 éves sofőr által vezetett kamion Fogaras felől Nagyszeben felé haladva – feltehetően a jármű egyik gumiabroncsának elrobbanása miatt – egy viadukton áthajtott az ellenkező sávra, és a 38 éves férfi által vezetett, Kovászna megyei személygépkocsival ütközött, majd a korlátot áttörve a vasúti sínekre zuhant. Bár a Brassó Megyei Út- és Hídügyi Igazgatóság képviselője szerint a közlekedésbiztonsági előírásoknak megfelelő védőkorláttal volt ellátva a híd, egyes vélemények szerint az nem volt megfelelő azon a szakaszon, másrészt a szinte merőlegesen nekihajtó kamiont másfajta korlát sem tudta volna megállítani.

FRISSÍTÉS

Mint utólag megtudtuk, mindkét áldozat baróti volt.

Fotó: Brassó Megyei Út- és Hídügyi Igazgatóság (DRDP)

Fotó: Brassó Megyei Út- és Hídügyi Igazgatóság (DRDP)

Fotó: Brassó Megyei Út- és Hídügyi Igazgatóság (DRDP)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2024. március 11., 22:04
  ÉRTÉKELÉS: 2

  60 év után simán nyugdíjat kaphatna a kamionosok többsége!!! Főképp akik külföldet is járták! 1 videót láttam, inkább a nagy sebesség, navigáció, telefon, életkór kombinációi okozták a balesetet!!!!
  Részvétem a hozzátartozóknak!!!!

 • User
  Dátum: 2024. március 12., 11:29
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Az a baj hogy eggyesek ugy hajtanak a nehezgep jarmuvekkel mint egy orult, a videon tisztan latszik hogy nem durdefekt volt hanem a billencs soforje nekiment az ut szelen levo tamfalnak az megdobta es tovabba mar nem tudta uralni az autot a hatalmas sebesseg miatt, aki nyugdijjas az taszigalja az unokajanak a jatek billencset es elvezze a nyugdijjat amig lehet !!!

 • User
  Dátum: 2024. március 12., 13:23
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Valóban nem volt, láttam én is a felvételt. Egy kérdésem maradt. Ha valaki tudja, hogy a tank, amit hajt, nem biztonságos, minek megy vele mint az örült? Mert úgy látszott a felvételen, hogy hajtott legalább 100al az a mocskos kamion.Ilyenek pedig ezrével akadnak közútjainkon. Ha 40el durran el a gumi, nem okoz balesetet. Esetleg. Így megölt két ártatlant az állat, mert más megnevezést nem érdemel. Nyugodjanak csendesen az áldozatok.