Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Van jövőjük itthon a háromszéki fiataloknak

Van jövőjük itthon a háromszéki fiataloknak Kovászna megye

A hétvégén ünnepelte tíz éves születésnapját a Háromszéki Ifjúsági Tanács, amely az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezete partnereként a nemzeti identitás védelme és megőrzése mellett, a háromszéki magyar ifjúsági közösség érdekvédelmi képviseletének és önszerveződése elősegítésének céljából jött létre.

Hirdetés
Hirdetés

Az ünnepség megnyitóján Kelemen Szilárd-Péter, a Háromszéki Ifjúsági Tanács elnöke elmondta, sikerült megteremteni a kapcsolatot a fiatalok és az intézmények között, az együttműködésnek köszönhetően a 100 fiatalt a háromszéki önkormányzatokba program eredményeképpen 2016-ban 65 fiatal önkormányzati képviselő, két polgármester és két alpolgármester tudta elkezdeni a munkát a közösségért.

Gratulált a tíz éves munkához Grüman Róbert, Kovászna Megye Tanácsnak alelnöke, aki 2008 és 2013 között volt a HÁRIT elnöke, a szervezet munkáját támogató Fejér László Ödön, az RMDSZ háromszéki szenátora elismerését fejezte ki a fiatalok tevékenységét illetően.

Tíz év alatt a HÁRIT, mint a MIÉRT tagszervezete fontos szereplővé nőtte ki magát, mondta Olteán Csongor, a MIÉRT elnöke.

(HÁRIT sajtóiroda)

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások