Felhívás!

Újabb 30 ezer lejes bírság szekérrel való szemétszállításért

Újabb 30 ezer lejes bírság szekérrel való szemétszállításért Kovászna megye

Újabb személyt bírságolt meg 30 ezer lejre a környezetvédelmi őrség, mert szekerével hulladékot szállított. Az oltszemi szekeresnek a járművét is elkobozták.

Bodok község polgármestere péntek délután fél 6 körül értesítette a hatóságokat, hogy egy személy háztartási hulladékot, textíliákat és műanyagot szállít szekerével Oltszem területén.

A környezetvédelmi őrség és a bodoki rendőrőrs képviselői kiszálltak a helyszínre, és 30 ezer lejre bírságolták a szekerest, ugyanakkor a járművet is elkobozták. A hulladékot átadják egy szakcégnek megsemmisítés vagy értékesítés céljából.

Ez már a második hasonló eset Oltszemen az utóbbi egy hónapban, áprilisban szintén 30 ezer lejes büntetést róttak ki egy hulladékot szállító szekeresre.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. május 10., 18:54
  ÉRTÉKELÉS: 15

  ÉN sem szeretem a szemetet, de valószínű ha adnának egy lehetőséget a tettesnek, hogy vagy a bírságot kell kifizetni vagy önkéntesen 5 nap szemét szedés plusz 500 Ron bünti lehet mindenki jobban járna. A hivatal is és a környezet is. Az ilyen nagy büntetésekkel nem érnek el semmit mert attól marad a szemét és az emberek sem tanulnak.A munkától jobban félnek mint a birsagtol:)

 • User
  Dátum: 2021. május 11., 22:10
  ÉRTÉKELÉS: 2

  De a tolvajokat nem kapják el érdekes akik kamion számra lopják a fát meg értem hogy a szemét az nem kéne senki el dobja de ere hajtanak a fejesek

 • User
  Dátum: 2021. május 11., 23:27
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Jól tették…még egy pár ilyen būntetés és majd meggondolják ,hogy érdemes-e ” szekerezni”.
  Kérdés az, hogy ezt az összeget be is hajtják??? Vagy csak szemfényvesztés???