Felhívás!

Új munkatársakat vesznek fel a kórházba

Új munkatársakat vesznek fel a kórházba Kovászna megye

Harmincegy új állás meghirdetését hagyta jóvá Kovászna Megye Tanácsa a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórházban. Az egészségügyi intézménybe többek között szakorvosok, rezidensek, orvosi írnokok és szakképzetlen munkások jelentkezését várják.

A megyei önkormányzat fenntartásába tartozó sepsiszentgyörgyi kórház szakszemélyzete folyamatosan bővül. A jóváhagyott állásokat a következő időszakban fokozatosan hirdeti meg a megyei kórház. A harmincegy munkahelyre a következők jelentkezését várják: orvosokat a belgyógyászatra, a reumatológia osztályra, valamint a rehabilitáció, fizioterápia és balneológia osztályra, illetve járványtanászt is keresnek. A sürgősségi osztályra öt egészségügyi asszisztens jelentkezését várják.

Továbbá biztosítanak állást vegyészeknek az orvosi laboratóriumba, orvosi írnokoknak az orvosi képalkotó laboratóriumba, illetve a számítástechnikai és orvosi statisztikai nyilvántartói osztályra, szakszemélyzetnek a beszerzési-adminisztrációs osztályra, szakácsot az élelmezési részlegre, mérnököt a műszaki osztályra, autóvezetőt, valamint szakképzetlen munkásokat. 
(közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.