Hirdetés
Hirdetés

Traktor ütközött furgonnal, mindkét sofőr megsérült

Traktor ütközött furgonnal, mindkét sofőr megsérült Kovászna megye

Kedd délelőtt traktor ütközött kisteherautóval Nagybaconban, a balesetben mindkét sofőr megsérült.

Kedden 10 óra körül riasztották a baróti rendőröket egy Nagybaconban történt közúti balesthez. A helyszínen kiderült, egy 42 éves férfi által vezetett traktor egy 50 éves férfi vezette furgonnal ütközött, majd utóbbi elhagyva az úttestet egy sáncba borult. A balesetben mindkét sofőr megsérült, kórházba szállították őket.

A furgon vezetőjénél az alkoholteszt negatív értéket mutatott, a traktor vezetőjén nem tudtak alkoholtesztet végezni. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt vizsgálódnak, áll a rendőrségi közleményben.

Fotó: Gábos Albin

Képünk illusztráció

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2023. május 31., 23:42
  ÉRTÉKELÉS: -7

  Furgon ütközött traktorral,vag,is a fudg9n szaladt bele a traktorba,a kettő nem mindegy,ha a furgonos knyítsa a szemeit és nem hajt olyan örültem,akkor idejében fékez és nem lett volna baleset

 • User
  Dátum: 2023. június 6., 16:44
  ÉRTÉKELÉS: 2

  A traktoros hátramenetben hajtott ki a főútra , nem biztosította magát , annak ellenére ,hogy a felesége ki akart állni az útra ,de ő nem engedte !!!!Egyértelműen ő a hibás !! Hogy a furgon milyen sebességgel hajtott az más lapra tartozik .Mindez történt Nagybacon felső faluvégén a borvízen és a focipályán felül .