Hirdetés
Hirdetés

Térrendezés és részleges forgalomkorlátozás Kézdivásárhelyen

Térrendezés és részleges forgalomkorlátozás Kézdivásárhelyen Kovászna megye

A kézdivásárhelyi Petőfi Sándor utcai tömbházak között térrendezés és parkolók kialakítása van folyamatban. Emellett hozzáláttak a Bem József utcai körforgalom részleges forgalomkorlátozással járó felújításához is.

Hirdetés
Hirdetés

A Petőfi-utca 42. szám alatti tömbház mögött múlt héten felújították a parkolót. A korszerűsítés során a tömbház mögötti térre új alap és koptatóréteget terítettek el. Időközben a 34. szám alatti tömbházak mögött is hozzáláttak a területrendezéshez. „Munkához láttak, az erőgépekkel felszedték a parkoló burkolórétegét és a járdaszegélyeket is. Ott is nem kevesebb, mint nyolc lépcsőház parkolójára kerül új aszfaltszőnyeg a felújítás során” – osztotta meg lapunkkal Szilveszter Szablcs alpolgármester.

Nyolc lépcsőház parkolóját korszerűsítik Fotó: (Daczó-Hodor Barna)

Hozzáláttak a körforgalom felújításához

A Bem József utcai körforgalom kopórétegének eltávolításához is hozzáláttak, majd újraaszfaltozzák az utat.

A Bem József utcai körforgalomban egy sávon lehet közlekedni (Fotó: Profi Rádió)

Az előrejelzésnek megfelelően sávonként láttak hozzá a felújításhoz, ezért részleges útlezárás van érvényben: a közlekedés egy sávon történik, a forgalmat jelzőlámpák irányítják.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. május 31., 21:19
    ÉRTÉKELÉS: 4

    A tavaly azt a pár méter utat nem lehetett megjavítani?! Órákat veszítettünk az életünkből, most a kálvária kezdődik előlről!!!! Gondolom 50-100 év és a macskaköveken sem kell elharapjuk a nyelvünket a központ környékén!