Felhívás!

Tanulás és szórakozás

Tanulás és szórakozás Kovászna megye

A nyár folyamán többször is várta a gyerekeket a kézdivásárhelyi Helen Doron Angol Nyelviskola színes nyári napokra. Óvodásoktól, kisiskolásoktól volt hangos a kis terem. Színes napok, színes tevékenységek, színes torna övezte a tevékenységeket.

A jól átgondolt program alapján a reggeleket reggeli torna indította, majd a délelőtti aktív angolozás után, a gyerekek Simon Zita lakberendezővel készítettek színesebbnél színesebb alkotásokat. Heti két alkalommal Kelemen Izabella Fanatic Jump-oktató ismertette meg a gyerekekkel ennek a tornaágnak a szépségét. A helyi Babamúzeum látogatása igazi kuriózum volt. Minden nap ízletes házi ebédet fogyasztottak, és fagyizásra is volt bőven alkalom.

A nyári pihenőt követően ősszel folytatja tevékenységeit a Helen Doron Angol Nyelviskola, amikor új csoportok indulnak 2 éves korosztályban, 3, 4, 5 éves korcsoportban, 6, 7, 8, 9 és 10 éves kisiskolás korosztályban, de várják az 5–8. osztályos tanulókat, és azokat is, akik felnőttként az angol nyelvet szeretnék gyakorolni. Augusztus végén, szeptember elején ingyen bemutató órákat tartanak.

Akit érdekel a Helen Doron nyelvtanítási módszer, az a 0743 064 264-es telefonszámon vagy a kovacsgy2004@yahoo.com e-mail-címen érdeklődhet.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.