Felhívás!

Online is lehet iratkozni

Online is lehet iratkozni Cseperedő

Szeptember 9-én megkezdődnek a tevékenységek a sepsiszentgyörgyi Tanulók Házában. Az ingyenes foglalkozásokra szeptember 2-tól lehet iratkozni, idéntől már online is, illetve személyesen munkanapokon 13 és 18 óra között. Várják az érdeklődőket a kézdivásárhelyi, kovásznai, baróti és bodzafordulói intézményekben is a már megszokott körökre.

A sepsiszentgyörgyi Tanulók Házában 20 köri tevékenységre lehet iratkozni: moderntánc, néptánc, könnyűzene, környezetvédelem–tájfutás, modellezés, gokart, elektronika, YO6KNF-Rókavadászat, játék és a számítógép–informatika, fotó–videó, angol civilizáció és kultúra, ügyes kezek, újságírás, asztalitenisz, sí, úszás, néphagyomány–folklór, ökoturizmus, bútorfestés, sakk. Mindenik tevékenységet szakképzett oktató vezeti. Kovásznán a tánc, faragászat, informatika, turizmus-kézművesség és modellezés körökre várják a jelentkezőket. Baróton a moderntánc, informatika–elektronika, kézműveskedés–bábkészítés, Kézdivásárhelyen a fúvószene, mazsorett, modellezés, dizájn és elektronika iránt érdeklődő diákok jelentkezését várják.

Kerekes Jenő igazgató elmondta: úgy válogatták össze a programot, hogy minden gyermek számára érdekes legyen, mindenki megtalálja azt, ami számára a legmegfelelőbb.

A Gyermekek Palotája több mint 3400 tanulóval működik a megye városaiban, ebből 1426-on a megyeszékhelyi intézmény tevékenységein vesznek részt.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.