Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Szabálytalanul előző kamionos okozott balesetet Csernátonban

Szabálytalanul előző kamionos okozott balesetet Csernátonban Kovászna megye

Kis híján tragédiát okozott egy szabálytalanul előző kamionos hétfőn délután Csernátonban. A 11-es országúton történt baleset nyomán egy ház kerítésének csapódott majd felborult egy traktor, szerencsére azonban senki sem sérült meg. A nyergesvontató elhagyta a helyszínt, a rendőrök azonban rövidesen azonosították a sofőrt. 

Hétfőn délután 4 óra körül értesítették a kézdivásárhelyi rendőrséget, hogy a 11-es országúton, Csernáton területén közlekedési baleset történt. A helyszínelést követén a rendőrök megállapították, hogy egy kamion szabálytalanul előzött meg egy utánfutós traktort, amelynek  következtében a traktor lesodródott az útról és felborult. A balesetben senki sem sérült meg. A traktor vezetőjét megszondáztatták, az eredmény alapján nem fogyasztott alkoholt. A rendőrségi vizsgálatok nyomán a hatóságok azonosították a kamionost, és felszólították, hogy jelenlenjen meg a rendőrség székhelyén a szükséges jogi lépések meghozatala érdekében – közölte a Kovászna megyei rendőr-főkapitányság.

A balesetet rögzítette egy szemből érkező autós fedélzeti kamerája, a felvételeken jól látszik, milyen kevésen múlt, hogy nem történt tragédia.

Fotó: videókivágás/Bíró Imre/Facebook

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások