Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sugározzák a jókedvet

Sugározzák a jókedvet Kovászna megye

A Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület meghívására újra Háromszékre érkezett az ország egyik legnépszerűbb reggeli rádiós műsora, a Matinalii Digi FM. Május 23-tól 27-ig a Bálványos Resortba költözött a Digi FM reggeli műsorának stúdiója.

A műsorvezetők, Beatrice Ghiciov, Bogdan Miu és Bogdan Ciuclaru háromszéki tartózkodásuk alatt felfedezik a Vargyas-szorost és Bodzaforduló környékét, ellátogatnak Olasztelekre a Daniel-kastélyba és Nagy György kovácsműhelyébe, belekóstolnak a kürtőskalács készítésébe a csernátoni Malomkertben, a Bikklával feltekernek a Szent Anna-tóhoz, az X Balloon Transylvania hőlégballonjából pedig madártávlatból csodálják meg Háromszéket, valamint a medvelesben találkozhatnak a Kárpátok királyával. Ugyanakkor számtalan más élménnyel is gazdagodnak, amelyekről naponta, a reggel 6:30-kor induló műsorban számolnak be az országos szórású rádió hallgatóinak.

Hirdetés
Hirdetés

„A tavalyi öt műsornap kevésnek bizonyult ahhoz, hogy a megyénkben található összes látványosságot, érdekességet megmutassuk a műsorvezetőknek és ezáltal a rádióhallgatóknak. Másrészt a korábbi év hallgató- és nézőszámai visszaigazolták, hogy a Digi Médiacsoporttal való együttműködés hatékony módja Háromszék turisztikai népszerűsítésének” – indokolta a partnerség létrejöttét Godra Árpád, a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület ügyvezető igazgatója. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük