Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Segített a Gondviselés

Segített a Gondviselés Kovászna megye

Bár nemrég írtunk lapunkban a Gondviselés Segélyszervezet erdővidéki tevékenységéről, a napokban a szervezet helyi önkéntesei számítógépeket, egy kerékpárt és élelmiszercsomagokat szállítottak ki rászoruló családoknak és gyermekeknek.

Hirdetés
Hirdetés

A segélyszervezet tudomására jutott, hogy vannak gyermekek Erdővidéken, akiknek nem tudtak bekapcsolódni az online oktatásba, mert nincs számítógépjük, ezért tanulni sem tudtak. Így felhívást fogalmaztak meg, hogy, aki tud, segítsen: volt, aki pénzt, más számítógép-alkatrészeket adományozott, melyeket összeraktak, így használtra kész számítógépeket tudtak adományozni Köpecbányán egy négygyermekes, Magyarhermányban egy háromgyermekes, Erdőfülében szintén egy háromgyermekes, valamint egy vargyasi egygyermekes családnak is. Magyarhermányba egy kisfiúnak, akit édesapja egyedül nevel, biciklit vettek, a fiú régi biciklijét ugyanis ellopták.

– A számítógépeken minden olyan program rajta van, ami a tanuláshoz kell. Remélem, a gyermekek eredménnyel fogják használni õket – mondta lapunknak Pájer György, a Gondviselés Segélyszervezet erdővidéki programfelelõse.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük