Felhívás!

RÖVIDEN

Online lopás

25 éves fiatalembert gyanúsítanak azzal, hogy munkatársa bankkártyájáról „le­emelt” 5200 lejt, miután sikerült megszereznie annak adatait egy pillanatnyi figyelmetlenség következtében. Bűnvádi eljárás indul ellene. 

Kikiáltásos árverés

A Kónya Ádám Művelődési Ház nyilvános kikiáltásos árverést szervez a karácsonyi vásár keretében helyben készült élelmiszerek és kürtőskalács, valamint lángos értékesítése céljából. A helyben készült élelmiszerek árusítására 70 m2 felületet adnak bérbe a Szabadság téren december 15. és 24. között, míg a kürtőskalács és lángos esetében egy helyre lehet licitálni. Bővebb információ a művelődési házban vagy a 0267.352.460-as telefonszámon igényelhető, az iratcsomót december 11-én 12 óráig lehet benyújtani. 

Felkészítő

A Plugor Sándor Művészeti Líceum drámatagozata ingyenes felvételi felkészítőt tart a következő tanévtől induló kilencedikes drámaosztályba ma 16 órától, a líceum drámatermében. A felkészítőn a fiataloknak alkalmuk lesz megismerkedni a drámajátékokkal, és kipróbálhatják a gyakorlati szaktantárgyak egy részét. Érdeklődni a 0740.578.725-ös telefonszámon lehet. 

Adománygyűjtés

A Magyar Unitárius Egyház Gondviselés Segélyszervezetének háromszéki fiókszervezete ma 14–19 óráig, szombaton 9–13 óráig hatodik alkalommal szervez adománygyűjtést Baróton. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.