Felhívás!

RÖVIDEN

Jön a Rotary Mikulás

A sepsiszentgyörgyi Rotary Klub Mikulása közel 700 gyermeket ajándékoz meg csomaggal. A Mikulás hintóval jön Sepsiszentgyörgyre, s a tervek szerint 17 órakor érkezik meg a főtérre. Ugyanakkor a Chocopack gyár egy óriás csokival lepi meg a kicsiket. A csokimikulást kedden állítják fel a város főterén és december 23-án osztják szét a gyerekek között. Mindkét alkalomra szeretettel várnak mindenkit! 

Manó a legjobb nyolc között

Ráduly Botond Manó pénteken bejutott a Vocea României elődöntőjébe. A szentgyörgyi énekes megismételte korábbi sikerét, és Adi Despot csapatából ismét ő seperte be a legtöbb közönségszavazatot. Pénteken Ráduly Botond Manó a The Animals House of the Rising Sun című dalát adta elő, s ezzel a Vocea României legjobb nyolc versenyzője közé verekedte be magát. A Vocea României következő kiadását pénteken láthatjuk a Pro TV műsorában, 20.30-tól. A nézettségi statisztikák szerint pénteken este 21.57-kor közel 1,6 millió nézője volt az adásnak. 

Mozgalmas minivakáció

A december elsejéhez kapcsolódó minivakáció idején a rendőrség átlagban napi százfős személyzettel felügyelte a polgárok biztonságát, részt vett a rendezvényeken, szolgálatot teljesítettek a közutakon is. András-naptól egészen szombat estig 38 esetben kellett közbelépniük az egyenruhásoknak, 21 bevetést a 112-es sürgősségi hívószámra érkezett bejelentések nyomán indítottak el. Három nap leforgása alatt 11 bűncselekményt jegyzőkönyveztek, valamint 85 szabálysértést, 27 ezer lej értékben róttak ki bírságot. A közutakon az egyenruhások 59 szabálysértést jegyeztek, begyűjtöttek 2 forgalmi engedélyt és 8 hajtásit is. A változékony és szokatlan időjárásra való tekintettel a rendőrök felhívják a gépkocsivezetők figyelmét, hogy minden esetben próbáljanak információkat szerezni az útvonalról, készüljenek fel a téli közlekedési körülményekre, s legfőképpen vigyázzanak a hirtelen felbukkanó jeges útszakaszokra. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.