Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Tűz Nagyborosnyón és Kálnokon

Két tűzesethez riasztották a Kovászna megyei lánglovagokat az elmúlt két napban. Keddről szerdára virradó éjszaka, éjfél után pár perccel értesítették a tűzoltókat, hogy Nagyborosnyón kigyulladt egy kereskedelmi egység tetőszerkezete. A helyszínre három tűzoltókocsi, egy létrás autó és egy SMURD-mentő szállt ki. A tűzoltók mintegy öt órán át küzdöttek a lángokkal, ugyanis fennált a veszélye, hogy azok átterjednek a teljes épületre. A tűzeset nyomán, amelyet feltehetően a fűtőrendszerből kipattant parázs vagy szikra okozott, leégett a fából készült tetőzet mintegy 150 négyzetméteren, valamint károsodtak az épület falai és az emeleten tárolt javak. Kedden egy kálnoki lakástűznél is szükség volt a tűzoltók beavatkozására. Oda két oltókocsi és egy SMURD-egység érkezett bevetésre. A tűz a ház belsejében, mintegy 20 négyzetméteren égett, feltehetően egy rövidzárlat miatt. Szerencsés módon senki sem sérült meg. (fá)

Három személy sérült

Kedden 17 óra körül értesítették a sepsiszentgyörgyi rendőrség munkatársait a 112-es segélyhívón, hogy az Oltmező utcában közúti baleset történt. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy két személyautó ütközött össze, aminek nyomán három személyt szállítottak kórházba a mentőszolgálat és a SMURD csapatai. (fá)

Három autó ütközött

Szerdán délelőtt értesítették a rendőrséget a 112-es segélyhívón, hogy a 11-es országúton, Maksa és Dálnok között sérülttel járó közlekedési baleset történt. A helyszínre kiérkező rendőrök az első vizsgálatok alapján megállapították, hogy egy 36 éves férfi által vezetett, Kézdivásárhely irányából Brassó felé tartó furgon nekiment egy 33 éves nő által vezetett személyautónak. Az ütközés nyomán az autó egy utánfutós furgonnak csapódott. A baleset nyomán egy 36 éves nő sérült meg, aki a személyautó sofőrje mellett utazott, őt kórházba szállították orvosi ellátás céljából. Az esetben érintett sofőröket megszondáztatták, az eredmények alapján egyikük sem fogyasztott alkoholt. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával folytatódik az eljárás. (fá)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük