Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Együtt várnak a csodára

Együtt várnak a csodára Kovászna megye

December 24-ig a kovásznai Városi Művelődési Ház, a polgármesteri hivatal és a Fiatalok Kovásznáért Szervezet (FIKOSZ) együttműködése lévén karácsonyváró rendezvénysorozatra kerül sor a fürdőváros négy helyszínén, de nem marad el a már hagyományosnak számító karácsonyi vásár sem.

Hirdetés
Hirdetés

Az ünnepi műsor kedden délután Thiesz Katalin tanítványainak rövid előadásával kezdődött, amelyre mintegy százötven néző gyűlt össze, köztük volt Gyerő József polgármester is. Az előadás végén az ifjúsági szervezet tagjai puha kaláccsal, meleg teával és forralt borral kínálták a csípős hidegben álldogálókat.

A város karácsonyfájával szemben, a betlehemi jászol mellett felállított szabadtéri színpadon szerda délután a vajnafalvi 2-es számú napközi otthon és az Avram Iancu Gimnázium ünnepi műsorát, valamint a Sicton zenekar koncertjét láthatta a közönség. A kulturálisműsor-kavalkád egyik kiemelt eseményére is a tegnap délután került sor. A Tanulók Klubjának tánccsoportjai este hat órától a Városi Művelődési Központban mutatták be Táncoló hópelyhek című előadásukat. A nagyméretű produkció során 110 diák lépett színpadra.

Az ünnepi programsorozat ma és holnap is folytatódik. Ezekkel párhuzamosan a központi parkban karácsonyi vásárt tartanak, ahol kézművesek portékáiból lehet majd választani. A részletes program a művelődésiház Facebook-oldalán és lapunk ajánló rovatában böngészhető. <

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük