Felhívás!

Röviden

Felborult egy kamion Csernátonban

Tegnap reggel, fél kilenc körül riasztották a megyei rendőrség egyenruhásait, miután a 11-es országúton, Csernáton bejáratánál közúti baleset történt. A helyszíni vizsgálat során kiderült, hogy egy gumiabroncsokat szállító, bukaresti rendszámú tehergépkocsi sodródott le az úttestről, és felborult. Az ütközés során a vasóriás egy áramoszlopnak, illetve egy kerítésnek is nekicsapódott. Szerencsére a baleset látványosabbra sikeredett, mint amennyire súlyos volt, hiszen senki nem sérült az incidens során. A sofőrt alkoholszondáztatták, és kiderült, hogy nem fogyasztott alkoholt. Az ügyben kivizsgálás indult. (tt) 
Fotó: Fazakas Árpád/Facebook
Kitűzték az új zászlót

Tegnap délután méltó helyére került Kézdivásárhely és Kovászna megye hivatalosított zászlaja. A lobogókat Tamás Sándor megyetanácselnök, Bokor Tibor polgármester és dr. Szilveszter Szabolcs alpolgármestere tűzte ki a kézdi városháza bejárata fölé. Október végén döntött a kormány Kézdivásárhely zászlajának hivatalosításáról. 

Fotó: Farkas Áron

Kiskorút ütöttek el

Csütörtökön 16 óra körül értesítették a sepsiszentgyörgyi rendőrséget, hogy a Vasile Goldiș utcában sérüléssel járó közúti baleset történt. A helyszíni vizsgálat során a rendőrök megállapították, hogy egy 30 éves férfi által vezetett személyautó elütött egy 13 éves lányt az átjárón. A baleset nyomán a kiskorú könnyebb sérüléseket szenvedett, kivizsgálás céljából kórházba szállították. Az autó sofőrjét megszondáztatták, nem fogyasztott alkoholt. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával indult eljárás. (fá) 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.