Felhívás!

Megújul az ügyintézés a TEGA-nál

Átalakította a TEGA Rt. a sepsiszentgyörgyi Ág utcai székházában az ügyintézés menetét: eddig a Covid–19-fertőzést megelőzendő, az ügyfélfogadás a piac felöli részen zajlott, szabad ég alatt, a pénztár az épület belsejében működött. Ez változott meg most.

„A hideg évszak beálltával úgy ítéltük meg, hogy a járványügyi intézkedések mellett sem szerencsés, ha az ügyfeleink a fagyban kell álldogáljanak. Azt akartuk elérni, hogy amennyiben lehet, minimalizáljuk az emberi kontaktust, de közben az ügyfélnek is legyen meg az a komfortja, ami elvárható egy ilyen helyzetben, így a TEGA székházban elválasztottuk a személyzeti bejáratot az ügyfélfogadástól. Nemsokára csak az Ág utcai bejáraton lehet bejönni az épületbe, itt kicsit átszervezve, egy helyről lehet a különböző ügyeket intézni, illetve a pénztárnál fizetni. Ha olyan intézkedést foganatosítanak központilag, hogy csak egy adott mennyiségű embert engedhetünk be az épületbe, majd úgy járunk el, egyelőre azonban ilyen módon szerveztük át az épületen belül zajló tevékenységet” – fogalmazott Máthé László, a TEGA Rt. vezetője.

Korábban a sepsiszentgyörgyi piacról is be lehetett menni az épületbe, a mostani átalakítást követően azonban onnan a TEGA alkalmazottai járnak majd be, az ügyfélfogadás az Ág utcai bejáraton át történik majd.

Máthé László rámutatott: a járvány miatt sokszor költöztették a különböző irodákat oda-vissza, azonban ez a tevékenységnek sem kedvezett, illetve az ügyfeleket is összezavarta. Mostantól minden az épület belterében történik majd, kellemesebb körülmények közt.

A TEGA Rt. sajtóirodája

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. december 9., 9:39
    ÉRTÉKELÉS: 5

    Jo, hogy vegre lehet fizetni online a szamlakat. A varosvezetes mar megoldhatna, hogy a lakokozossegeknel is lehessen mar vegre, mert 100 evvel be vannak tokosodva a gondnokok, van, aki mar 80 ev korul van, de ki nem endedne a kezebol a dolgokat, ujitani azt persze nem akar, mert nem eri fel az agya.