Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Kamiont ütött el a vonat

Kedden reggel 7 óra körül értesítették a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon, hogy elütött egy teherautót a vonat a 13E országúton, a cófalvi vasúti átkelőnél. A baleset nyomán senki sem sérült meg. A kamionnak az útról való eltávolításáig a helyszínen fél sávon zajlott a forgalom – közölte a Kovászna megyei rendőrség. (fá)

Keresztelőt állítottak le

Szombat 18 óra körül, miközben éppen Zágonban járőröztek, a rendőrök egy panzióban magánrendezvényt észleltek. Az ellenőrzés nyomán megállapították, hogy a helyszínen keresztelőt tartanak, 26 fő részvételével. A rendezvényt félbeszakították, a panzió éttermét kiürítették, a szervezőt és a résztvevőket összesen 7500 lejre bírságolták. A rendőrség megemlíti, hogy az érintett kereskedelmi egység tulajdonosát áprilisban tájékoztatták a járványügyi óvintézkedések betartásának fontosságáról. (fá)

Medvét ütöttek el

Hétfőn a megyei rendőrség értesítette a környezetvédelmi őrség munkatársait, hogy a 11-es országúttól mintegy 300 méterre, Csernáton közelében, egy elhullott medvét találtak. A helyszínre kiérkezve a hatóságok megállapították, hogy a nagyvadat egy autó ütötte el. A tetemet egy szakcéghez szállították elhamvasztás céljából. (fá)

Medveetetésért bírságoltak

Két személyt bírságoltak meg a csendőrök az elmúlt hétvégén, mert a 113-as jelzésű megyei út Bálványos és Sepsibükszád közötti szakaszán medvéket etettek. Az egyik személyt akkor érték tetten, amikor éppen egy medvét etetett egy személyautóból, egy másik személy pedig az út szélén hagyott ételt a vadaknak. Mindkét személyt 200 és 400 lej közötti összegre büntették vadállatok etetése miatt. (fá)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük