Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Hídfőnek csapódott

Szombaton délután, 17 óra körül értesítették a 112-es segélyhívón a bodzafordulói rendőrséget, hogy Kraszna közelében személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. A helyszínre kiküldött rendőrök megállapították, hogy az autó, melyet egy 23 éves fiatalember vezetett, megcsúszott az úttesten, és egy hídfőnek csapódott. A balestben mind a sofőr, mind pedig a mellette ülő, 19 éves hölgy könnyebb sérüléseket szerzett, kórházba szállították, ahonnan, miután ellátták sérülésüket, hazamehettek. A sofőrt szondáztatták, de nem fogyasztott alkoholt. 

Zárva tart az uszoda

Továbbra is zárva marad az uszoda – tájékoztat a működtető Sepsi Rekreatív vezetősége. Mint mondták, tekintettel a jelenlegi kiszámíthatatlan járványügyi helyzetre, továbbá figyelembe véve az uszoda működtetésének magas energetikai költségeit, az a döntés született, hogy a sepsiszentgyörgyi uszoda zárva marad amíg a hosszú távú működés nem biztosított. Mivel számottevő pénzügyi költséget és emberi erőforrást von maga után az újranyitás, és nem tudni előre, meddig működhet, hiszen a nyári nyitást követően, ősszel másodszorra is be kellett zárniuk, nem tudják megnyitni a létesítményt a nagyközönség előtt. A jelenlegi járványügyi szabályoknak megfelelően, az uszoda a befogadóképességének töredékével tudna működni, ami tovább növelné az amúgy is magas veszteséget.

Az uszoda újranyitását petícióban kérték a sepsiszentgyörgyiek, az online petíciót mintegy 250 személy írta alá az elmúlt hetekben. 


Kimaradt egy nyertes

Februári sorsolásunkról szóló, a szerencsés nyerteseink listáját bemutató cikkünkből kimaradt a kézdivásárhelyi Pászka Ilona, aki a Kovács Kamra felajánlását, a 150 lej értékű házias savanyúság-csomagunkat nyerte meg. Az érintettek elnézését kérjük, és még egyszer gratulálunk a nyereményhez! 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük