Felhívás!

Röviden

Megtalálták a „szökevényt”

A rendőrség megtalálta azt a kiskorú lányt, aki szeptember 22-én saját akaratából távozott otthonról, de nem mondta meg, hogy hová megy. Az egyik Hargita megyei településen bukkantak rá, bizonyára valaki(k)nél „meghúzódott”. A kiskorút hazaszállították a családi otthonba. Időközben a területi gyermekvédelmi igazgatósággal is egyeztettek, a családi körülményeire való tekintettel a lány megfelelő támogatásban részesül. 

Nem állt meg a pirosnál

Vasárnap 13 óra körül Sepsiszentgyörgyön, a Kórház és a Gólya utcák kereszteződésében történt közlekedési baleset. A helyszínelő rendőrök megállapították, hogy a Gólya utcán közlekedő 39 éves férfi az útkereszteződéshez érve nem állt meg a piros lámpánál, így autója összeütközött egy, a Kórház utcából érkező személygépkocsival, melyet egy 36 éves férfi vezetett. A balesetben a vétkes sofőr súlyosan sérült, illetve a másik autó sofőrje és mellette ülő utasa is orvosi ellátását igényelt. 

Cserbenhagyásos gázolás

Szeptember 24-én 15 óra körül a sepsiszentgyörgyi sürgősségi kórház szolgálatosai elláttak, ápoltak egy 19 éves hölgyet, aki azt mondta, nem súlyos sérülései közlekedési balesetből származnak. A törvényes előírások értelmében a sürgősség személyzete értesítette a rendőrséget (ez kötelező minden ilyen esetben). A rendőrségi kivizsgálás jegyzőkönyvei szerint az említett időszakban a tizenéves hölgy az 1918. december 1. utca egyik gyalogátjárójánál akart áthaladni az úton, de elsodorta egy érkező személyautó, amelynek volánjánál 33 éves hölgy ült. Az autóvezető továbbhajtott és vallomása szerint haza ment. A rendőrség gondatlanságból okozott testi sértés és baleset színhelyének engedély nélküli, illetve indokolatlan elhagyása címén vizsgálja az esetet. (bl)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások