Felhívás!

Röviden

Törvénytelen kutyaviadalok

A bodzafordulói rendőrség illegális kutyaviadalok ügyében indított átfogó nyomozást. A kivizsgálás a megyei rendőrséghez eljuttatott petíció kapcsán indult, melyet 186 személy írt alá, és kérte az interneten látott videofelvételek kivizsgálást, melyen két nagy testű kutyával több más ebet tépetnek szét. A felvételek június 17-én kerültek a rendőrség birtokába, az ügyet felgöngyölítő rendőröknek sikerült is azonosítani a gyanúsítottat az ügy pedig átkerült a Bodzafordulói Bíróság melletti ügyészségre. 

Sáncban kötöttek ki

Szerdán délután értesítették a kovásznai rendőrséget, hogy közúti baleset történt Zabolán. A helyszínre kiküldött rendőrjárőrök azonban nem találtak senkit és semmit. Később viszont kiderült, hogy egy csónakos motor borult az útszéli árokba. A járművet egy 52 éves férfi vezette, a baj akkor történt, amikor az egyik kanyarban a motor kereke eldurrant. A balesetben egy 46 éves nő és egy 5 éves gyerek sérült, szerencsére megúszták kisebb sérülésekkel. A sofőr előbb hazament, majd orvosi ellátást kért, de nem értesítette az ügyről a rendőrséget, így kivizsgálás indult ellene. A férfi nem fogyasztott alkoholt. 

Csalóbandát fogtak

A megyei rendőrség több rendbeli csalás, lopás, csalásban és lopásban való bűnrészesség gyanújával indított nyomozást egy június 26-i ügyben. Az említett napon délelőtt három személy ment be egy kereskedelmi egységbe, ahol összehangoltan próbálták átverni az eladót. Amíg az egyikük eljátszotta a vásárlót, és úgymond már a visszajáróra várt, a másik a polcról leemelt egy napszemüveget, a harmadik pedig pénzváltással próbálta elterelni az elárusító figyelmét. A negyedik bűntársuk pedig az épület előtt az autóban várt rájuk. Az ügyben négy 23 és 54 év közötti férfit gyanúsítanak, akiket 24 órás őrizetbe vettek. 

Lakossági felhívás

Ma Sepsiszentgyörgyön, az Ág utcában, a Bánki Donát utca és Császár Bálint utca közötti szakaszon a járdán, hétfőtől pedig az úttesten kezdik el teríteni a stabilizált alapréteget. Arra kérik a lakókat, hogy a munkálatok ideje alatt ne parkoljanak, és ne közlekedjenek autókkal az említett útszakaszon, körülbelül 7 napig. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.