Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

RÖVIDEN

Vizsgaidőpont online
A www.prefecturacv.ro honlapon online lehet időpontot foglalni a gépjárművezetői engedély elméleti vizsgájára – tájékoztat a kormányhivatal közleménye. A felületen ki lehet választani, hogy melyik nap és hány órakor akarunk vizsgázni. A foglalásokat legtöbb hat naptári hétre előre lehet eszközölni. Ha valaki rögzített egy időpontot, a program csak azután engedi egy második időpont lefoglalását, hogy ez lejárt. Ajánlatos a választott időpont előtt tíz perccel megjelenni a helyszínen a személyazonossági igazolvánnyal és a vizsgához szükséges egyéb iratokkal. Egy adott napra reggel nyolc óra után nem lehet időpontot foglalni.

Traffipax
Ma a 11-es országúton Szentivánlaborfalván, Uzonban, Maksán, Nyujtódon és Bereckben, a 12-es országúton Szotyorban, Kilyénben, Oltszemen és Mikóújfaluban folyik sebességellenőrzés.

Őshonos gyümölcsfacsemetéket osztanak
A Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) idén is folytatja az őshonos gyümölcsfacsemeték osztását háromszéki falvakon, az Egy fa a jövő nemzedékének programon belül. Idén 2500 gyümölcsfát osztanak szét. Barátoson 400 darabot ma 10 órától, Szitabodzán ugyancsak 400-at 15 órától, Vargyason pénteken 11-től 400-at, Torján is 400-at április 3-án, Zalánpatakon 200-at valamikor a jövő héten, Árkoson 400-at április 4-én 11 órától. A program megvalósításában a HKA civil szervezetekkel és önkormányzatokkal dolgozik együtt, amelyek segítenek a helyi lebonyolításban. Családonként három gyümölcsfát adományoznak, szem előtt tartva a megye területének egyenletes lefödését.

Csaló ügyében nyomoznak
Egy nyomozási folyamat végén a megyeszékhelyi rendőrök akadtak egy internetes csaló nyomára. Az egyenruhásokat tavaly novemberben riasztották, hogy egy online vásárlást megelőzően előleget kértek az árucikkre, azzal az ígérettel, hogy az összeg átutalása után küldik azt, viszont utóbb nem sikerült felvenni a kapcsolatot az eladóval, és a termék sem érkezett meg. A 100 lejes kárt okozó eladót egy 29 éves Szeben megyei nő személyében azonosították.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük