Röviden

Hajtási nélkül vezettek

A hosszú hétvégén a háromszéki rendőrök több közúti kihágást is tapasztaltak, közleményükben a hajtási jogosítvány nélküli vezetéseket gyűjtötték egy „csokorba”: Sepsiszentgyörgyön elkaptak egy 38 éves férfit, aki érvényes hajtási nélkül vezetett autót, eljárás indult ellene. Ugyancsak hajtási nélkül füleltek le egy 33 éves zabolai férfit is, aki a településen furikázott, illetve Nagyborosnyón egy 22 éves fiatal nem megfelelő kategóriájú hajtási jogosítvánnyal vezetett utánfutós traktort: hab a tortán, hogy az utánfutó be sem volt íratva forgalomba.

Közúti balesetek

Hétvégén, illetve hétfőn összesen 3 közúti baleset történt, 4 személy sérült – tájékoztatott a megyei rendőrség. Kettő vasárnap történt Nagyajtán, illetve egy Szitabodzán. Nagyajtán egy tolató hölgy nem nézett tükörbe, és elütött egy 57 éves biciklist, aki szerencsére megúszta könnyű sérülésekkel. Szitabodzán egy 41 éves férfi ittasan vezetett egy haszonjárművet, elvesztette a masina fölött az uralmát, és egy kertnek csapódott. A helyszíni vizsgálatok során a rendőrök 0,96 mg/l alkoholt mutattak ki leheletéből. Az ittas személy könnyű sérülésekkel megúszta a kalandot. Hétfőn, kevéssel a déli harangszó előtt a 11-es országúton egy 36 éves sofőr haszonjárművét figyelmetlenül vezette és beleszaladt az előtte közlekedő személygépkocsiba. A személygépkocsi az ütés erejétől nekivágódott az előtte közlekedő járgánynak. Szerencsére itt is könnyű sérülésekkel úszta meg a kalandot a személygépkocsikban lévő 2 utas.

 

Balhé a bárban

Vasárnap este a sepsiszentgyörgyi Nicolae Iorga utcából kértek segítséget, miután egy bárban részegek randalíroztak. A rendőrök, csendőrök a helyszínre siettek, és kiderült, hogy 4 személy, 20 és 43 év közötti sepsiszentgyörgyi, nagyborosnyói, dobollói, szentkatolnai lakosok italoztak a helységben, ezt követően több személybe belekötöttek, bútort, berendezést törtek össze, és vendégeket bántalmaztak. Szerencsére senkit nem kellett kórházba szállítani a sérülései miatt, a 4 bajkeverő ellen pedig eljárás indult: 24 órára őrizetbe vették őket, illetve utólag az ügyészek nyomoznak ügyükben, miközben 60 napos hatósági felügyeletet rendeltek el ellenük.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.